loader
Ekološka svest danas je jedna od najbitnijih ljudskih karakteristika samim tim i pozitivan odnos prema prirodi. U cilju da sacuvamo ovaj jedinstvenodnos izmedu coveka i prirode  naša kompanija od svojih prvih koraka teži da promoviše i usavrši ljudske potrebe i potrebe naše okoline. Ulažuci napore u ocuvanju životne sredine a u isto vreme poštujuci svetske standarde u proizvodnji i razvoju naših proizvoda dostigli smo maksimalnu efikasnost i minimalnu potrošnju tako što smo razvili proizvodnu ideju koja koristi goriva iz prirode ali ih i vraca, u neprekidnom ciklusu. Jednom recju, razvoj ekološke svesti i vrhunski kvalitet proizvoda su naši najjaci kvaliteti. 

Bella Thalia peci na drva odlikuju se višestrukim kvalitetom: jedinstvenim dizajnom koji je veoma ekonomican za Vaš dom, minimalnim utroškom obnovljive energije a maksimalnim dobitkom i pristupacnom cenom.  Bitno je istaci da sagorevanje drveta u smanjuje zagadenja i emisije gasova.  Sistem koji smo mi razvili kako bismo u potpunosti odgovorili potrebama I nadih kupaca I ocuvanju prirode rezultura poboljšanom efikasnošcu, velikom uštedom i vecem broju performansi. Razvijali smo ovu ideju tako da sada možete odgovoriti potrebama ocuvanja ekosistema  i u isto vreme stvoriti toplu atmosferu u Vašem domu a da ne briente o zagadenju ili troškovima grejanja.  Peci na drva su oduvek bila popularna i mi nastojimo da sacuvamo njihovu efikasnost i znacaj.

 

Bella Thalia kompanija je vodena idejom da je priroda naša majka i da moramo voditi racuna kako se prema njoj odnosimo. Naši proizvodi su usko povezani sa ovom idejom vodiljom i mi težimo da se iz dana u dan usavršavamo i otkrivamo nove nacine efikasne potrošnje i  zaštite.  Samo u skladu sa prirodm je covek u mogucnosti da uživa u njoj i da poštuje njena pravila. Mi želimo da ucvrstimo naše neraskidive veze sa prirodom.

 

Okruženje:
Kada drvo razlaže u prirodi, on oslobada u atmosferu odredena kolicina CO2 (ugljen dioksid). To, medutim, ponovo apsorbuje i koristi u rast novih stabala.

Cena:
2.3 kilograma suvog drveta ima toplotna snaga ekvivalentno 1 litar lož ulja ili 1 kubni metar prirodnog gasa. Sva tri goriva stoga pružaju slican izlaz toplote, ali drvo je mnogo jeftinija, košta 50-60% manje u odnosu na druga dva goriva.

Koristi od drva:
Optimalna kupovna cena, Optimalne cene goriva, Odlicne karakteristike za grejanje, Brz protok toplote i širenja, Peci i šporeti na drva ili pelet se lako instaliraju